logo

benadering


Om onze dienstverlening naar u toe te optimaliseren, wordt uw dossier toegewezen aan een dossierbeheerder en een accountancy-medewerker.

Op deze wijze kunnen wij u permanentie verzekeren en beschikt u steeds over een aanspreekpunt binnen JAREFIN die u met de nodige dossierkennis te woord kan staan.

Onze Visie


 • Professioneel, Punctueel en Persoonlijk, dat is ons motto !

  Deze drie P’s worden door het ganse team van Jarefin hoog in het vaandel gedragen.
  Onze medewerkers staat dan ook dagelijks klaar om elke KMO, zelfstandige of particulier op alle vlakken bij te staan met kwaliteitsvolle raad en daad, en dit van begin tot het einde.

 • Professioneel

  Op elk vlak van onze dienstverlening staat een ervaren specialist voor u klaar.
  Onze accountancy diensten worden “in huis” ondersteund door belastingconsulenten en juristen, waardoor ons pakket aan dienstverlening volledig is.

 • Punctueel

  “Dansen doe je best op maat”, en dit geldt des te meer voor de cijferdans, die eigen is aan ons beroep.
  Een accurate opvolging van uw dossier biedt de beste garantie tegen onaangename verrassingen.

 • Persoonlijk

  Bij ons staat u als ondernemer centraal. Uw vragen verdienen een persoonlijk en op maat gesneden antwoord. Hierbij is luisteren minstens even belangrijk als spreken. Wij zijn slechts tevreden als u dat ook bent

Juridisch advies


Hand in hand met fiscaliteit

Zonodig kunnen onze medewerkers intern verder overleg plegen met de fiscale en/of juridische diensten van JAREFIN zodat uw vraag steeds vanuit alle oogpunten wordt benaderd.Wij zijn ervan overtuigd dat beide complementaire domeinen voor u een meerwaarde betekenen en voor ons een troef uitmaken.
Door deze werkwijze kunnen wij u een maximale efficiëntie en rechtszekerheid aanbieden.
Onze fiscale en juridische diensten kan u uiteraard ook rechtstreeks contacteren voor elke vraag die specifiek hun domein aanbelangt.
Door deze vaststaande structuur weet onze administratieve afdeling steeds wie u van dienst kan zijn en/of waar deze persoon gecontacteerd kan worden.
Tot slot worden al onze medewerkers permanent opgeleid, zowel intern als extern, en worden zij onmiddellijk in kennis gesteld van wijzigingen in de wetgeving.
Onze fiscale en juridische diensten beschikken bovendien over een uitgebreide bibliotheek en diverse databanken

Het team


Lieven Herman

Accountant IAB Belastingconsulent, Vennoot

Frédéric Martin

Accountant IAB Belastingconsulent, IAB gecertificeerd onafhankelijk bestuurder, Vennoot

Filip Kino

IAB Belastingconsulent, IAB gecertificeerd onafhankelijk bestuurder, Vennoot

Jobaanbieding

Accountants / Dossierbeheerders

 • Wij zoeken enthousiaste (stagiair) accountants / dossierbeheerders

Onze geschiedenis

De opstart van JAREFIN dateert reeds van de zomer van 1999.

Aan de basis lag de wens van de vennoten om dichter bij hun cliënten te kunnen staan. Uit deze wens ontsproot de idee van een eigen accountantskantoor. Dit avontuurlijk idee werd in de opstart door twee vennoten geconcretiseerd in hun spreekwoordelijke “zolderkamer”. Deze start “van skratch” was leerrijk doch kon het enthousiasme niet temperen.

In oktober 2000 werden de zolderkamers ingeruild voor een stek in “het Zuid” op het W. Wilsonplein te Gent. De beschikbare oppervlakte werd eensklaps verviervoudigd zodat we dachten er voor jaren goed te zitten. De eerste aanwervingen lieten niet op zich wachten. Het kantoor kreeg vorm, maar werd opnieuw te krap ....

Eind 2002 werd dan maar opnieuw uitgekeken naar een nieuwe locatie. Deze werd gevonden in de Poolse Winglaan te Sint-Denijs-Westrem waar we inmiddels in 2010 verhuisd zijn naar huisnummer 90. Niet alleen werd de beschikbare bedrijfsruimte opnieuw verdubbeld, maar tevens was er de aangename sfeer van “thuis” en was er voldoende parkeergelegenheid.

JAREFIN bleef maar groeien en de volgende aanwervingen werden een feit ...

Op vandaag kunnen wij met gepaste trots terugkijken op de voorbije jaren.

Het basisconcept bleek juist en geldt als sterke motor voor JAREFIN. Intussen bestaat ons team uit meer dan tien medewerkers, waarvan vier vennoten. Hun enthousiasme en ervaring stellen zij graag ter uwe beschikking. U als cliënt persoonlijk bedienen, blijft onze missie en is onze sleutel voor de verdere groei van JAREFIN morgen.